“Galatasaray hakem hatalarıyla berabere kaldı! Türk futbolunda gün geçmiyor ki bir hakem faciası yaşanmasın. Zorbay Küçük Galatasaray’ın iki penaltısını vermedi”

Süper Lig’in 16. hafta erteleme maçında Galatasaray, Sivasspor deplasmanında 1-1 berabere kaldı. Maç sonu ünlü hakem yorumcusu Ahmet Çakar, gündeme bomba gibi düşecek bir yazı kaleme aldı. Ahmet Çakar, Galatasaray’ın iki net penaltısının verilmediğini, hakem Zorbay Küçük’ün maçı bir taraftan alıp diğer tarafa verdiğini iddia etti.

AHMET ÇAKAR: “GALATASARAY’I HAKEM HATALARI YAKTI! ZORBAY KÜÇÜK İKİ PENALTIYI VERMEDİ”

Süper Lig’in 16. hafta erteleme maçında Galatasaray, deplasmanda Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. Maça ise hakem Zorbay Küçük’ün verdiği ve vermediği kararlar damga vurdu. Ünlü hakem yorumcusu Ahmet Çakar, Sabah gazetesindeki köşesinde olay yaratacak bir yazı kaleme aldı. Ahmet Çakar, hakem Zorbay Küçük’ün sarı kırmızılı takım adına 2 net penaltıyı vermediğini ve maçın sonucuna direkt etki ettiğini yazdı.

Dünyanın en hızlı savaş uçakları belli oldu! Otomobil markaları kampanyaları patlattı! Sıfır faiz uzun vade Şampiyonluğa koşan Galatasaray'da ayrılık çanları çalıyor! Alves Fenerbahçe'yi Mourinho'ya anlattı: Tüm şampiyonlukları unut! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Emeklilerin temmuz zammında son gelişme!