“Fenerbahçe, Galatasaray’dan daha iyi! Şampiyonlukta favorim F.Bahçe. Dün geceki oyun da bunun ispatı: Yakaladı mı affetmiyor. Hem pozisyona giriyor hem de gol atıyor”

Süper Lig’in 16. hafta erteleme maçında Fenerbahçe, sahasında ağırladığı Konyaspor’u 7-1 gibi ağır bir skorla mağlup etti. Maç sonu eski hakem Ahmet Çakar, Fenerbahçe’nin oyununu analiz etti. Ahmet Çakar, sarı lacivertli takımın Galatasaray’a göre şampiyonluğun favorisi olduğunu yazdı.

AHMET ÇAKAR: “FENERBAHÇE GALATASARAY’DAN ÇOK DAHA İYİ”

Süper Lig’in 16. hafta erteleme maçında Fenerbahçe’nin konuğu Konyaspor’du. Maça hızlı başlayan Fenerbahçe, mücadeleyi 7-1 gibi ağır bir skorla kazanmayı bildi. Maçı değerlendiren eski hakem Ahmet Çakar, sarı lacivertli takımın şampiyonlukta Galatasaray’a göre daha önde olduğunu yazdı.

Dünyanın en hızlı savaş uçakları belli oldu! Şampiyonluğa koşan Galatasaray'da ayrılık çanları çalıyor! Otomobil markaları kampanyaları patlattı! Sıfır faiz uzun vade Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri