“Fenerbahçe büyük hakem desteği ve kıyağına rağmen şampiyonluğu kaybetti! Eğer hakem hakem olsaydı, Fenerbahçe ilk yarıda 9 kişi kalırdı! Yetmedi bir de penaltı uydurdu…”

Süper Lig’in 25. hafta maçında Fenerbahçe, sahasında Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldı ve liderlik koltuğunu Galatasaray’a kaptırdı. Maç sonu ünlü hakem yorumcusu Ahmet Çakar, mücadeleye damga vuran hakem Çağdaş Altay’ı yerden yere vurdu. Ahmet Çakar, Fenerbahçe’nin belki de şampiyonluğu kaybettiğini iddia etti.

AHMET ÇAKAR: FENERBAHÇE HAKEM DESTEĞİNE RAĞMEN ŞAMPİYONLUĞU KAYBETTİ

Süper Lig’in 25. hafta maçında Fenerbahçe, sahasında Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldı ve liderlik koltuğunu Galatasaray’a devrederek 2 puan gerisine düştü. Maça ise hakem Çağdaş Altay’ın skandal kararları damga vurdu. Ünlü hakem yorumcusu Ahmet Çakar, hakem Altay’ı yerden yere vurdu.

Dünyanın en hızlı savaş uçakları belli oldu! Otomobil markaları kampanyaları patlattı! Sıfır faiz uzun vade Şampiyonluğa koşan Galatasaray'da ayrılık çanları çalıyor! Alves Fenerbahçe'yi Mourinho'ya anlattı: Tüm şampiyonlukları unut! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Emeklilerin temmuz zammında son gelişme!