“Dries Mertens’in attığı golde faul falan yok! Galatasaray’da panik havası var. Kör topal ilerliyorlar! Icardi nerede belli değil, ciddi bir disiplinsizlik hakim...”

Süper Lig’in 20. hafta maçında Galatasaray, sahasında Kayserispor’u çok zorlandığı maçta penaltı golüyle 2-1 mağlup etti ve lider Fenerbahçe’yi takibini sürdürdü. Maç sonu eski hakem Ahmet Çakar, hem Atilla Karaoğlan’ı hem de Galatasaray’ın oyununu değerlendirdi. Ahmet Çakar, sarı kırmızılı takımda panik havası ve disiplinsizlik olduğunu söyledi.

AHMET ÇAKAR: GALATASARAY’DA CİDDİ BİR DİSİPLİNSİZLİK VAR! ICARDI NEREDE?

Süper Lig’in 20. hafta kapanış maçında Galatasaray, zorlandığı Kayserispor karşısında galibiyeti penaltı golüyle alabildi. Maç sonu Sabah gazetesi yazarı Ahmet Çakar, sarı kırmızılı takımın oyununu eleştirdi. Ahmet Çakar ayrıca maçın hakemi Atilla Karaoğlan’ın da büyük bir hataya imza atarak Dries Mertens’in golünü haksız yere iptal ettiğini söyledi.

İşte Çakar’ın bugünkü yazısı…

Dünyanın en hızlı savaş uçakları belli oldu! Otomobil markaları kampanyaları patlattı! Sıfır faiz uzun vade Şampiyonluğa koşan Galatasaray'da ayrılık çanları çalıyor! Alves Fenerbahçe'yi Mourinho'ya anlattı: Tüm şampiyonlukları unut! Toz taşınımı ve kuvvetli yağışa dikkat! Tedbirinizi alın... Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri