“Beşiktaş’a maçı kazandıran isim hakem Arda Kardeşler! Net penaltıyı veremediler! Eğer o penaltı verilseydi Trabzonspor mutlaka kazanırdı”

Beşiktaş’ın sahasında Trabzonspor’u 2-0 mağlup ettiği maça golleri atan genç yıldız Semih Kılıçsoy kadar hakem Arda Kardeşler damgasını vurdu. Ünlü yorumcu Ahmet Çakar, maç sonu şok bir yazı kaleme aldı. Ahmet Çakar, maçı Beşiktaş’a Semih kadar Arda Kardeşler’in kazandırdığını belirtti.

AHMET ÇAKAR: “MAÇI BEŞİKTAŞ’A ARDA KARDEŞLER KAZANDIRDI”

Süper Lig’in 24’üncü hafta maçında Beşiktaş, sahasında Trabzonspor’u ağırladı. Ev sahibi ekibin genç yıldızı Semih Kılıçsoy, attığı 2 golle takımına maçı kazandırırken, Trabzonspor’un verilmeyen penaltısı de tartışma konusu oldu. Ünlü yorumcu Ahmet Çakar, hakem Arda Kardeşler’in maça damga vurduğunu ve sonucu direkt olarak etkilediğini yazdı.

İşte Ahmet Çakar’ın Sabah gazetesindeki yazısı…

Dünyanın en hızlı savaş uçakları belli oldu! Otomobil markaları kampanyaları patlattı! Sıfır faiz uzun vade Şampiyonluğa koşan Galatasaray'da ayrılık çanları çalıyor! Alves Fenerbahçe'yi Mourinho'ya anlattı: Tüm şampiyonlukları unut! Toz taşınımı ve kuvvetli yağışa dikkat! Tedbirinizi alın... Sağanak yağış geliyor...