Ağrı'da meydana gelen kazadan acı ayrıntı: Hayatını kaybeden 2 kişi önceki kaza için oradaydı

Ağrı'da iki tır ile bir yolcu otobüsünün karıştığı trafik kazasında 7 kişi hayatını kaybetmişti. Kaza sonrası acı bir ayrıntı ortaya çıktı. Hayatını kaybeden Emrah Solmaz ve Eşref Tutak'ın daha önce aynı yerde kaza yapan pancar yüklü tırın kaldırılması için olay yerinde olduğu öğrenildi.

Ağrı'da iki tır ile bir yolcu otobüsünün karıştığı trafik kazasında yaşamını yitiren 7 kişiden Emrah Solmaz ve Eşref Tutak'ın, daha önce kaza yapan pancar yüklü tırın iş makinesiyle kaldırılmasına yardımcı olmak için olay yerinde bulunduğu öğrenildi.

Kazada hayatını kaybeden Emrah Solmaz'ın amcasının oğlu Memduh Solmaz, ölen kuzeninin, arkadaşı Eşref Tutak ile tırı devrilen kardeşinin yardımına gittiğini söyledi.

"KEPÇEYLE ARACI KALDIRMAK İSTERKEN OTOBÜS DALIYOR"

Tırın bölgeden kaldırılması sırasında ikinci kazanın meydana geldiğini belirten Solmaz, "Önceki araç, Emrah'ın kardeşine ait ve kaza yapıyor. Kaza da 10.30 civarında oluyor. Arabayı düzeltmek için kepçe falan getirmişler. O sırada aracı kaldırmak isterken otobüs geliyor, dalıyor. O sırada Eşref ve Emrah vefat ediyor. Duyar duymaz kendi araçlarına yardıma gitmişler ama otobüs hepsini ezmiş" dedi.

KAZADA 7 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Kazanın çok üzücü olduğunu dile getiren Solmaz, hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi. Van'dan Ağrı istikametine giden 34 EG 1164 plakalı Van Yolu firmasına ait yolcu otobüsü ile biri pancar yüklü iki tırın Tutak ilçe merkezinde dün karıştığı kazada, alev alan otobüsteki yangın itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu söndürülmüştü. Kazada 7 kişi ölmüş, 2'si ağır 18 kişi yaralanmıştı.

Türkiye'den ilk açıklama geldi: Kalıcı bir çatışmaya dönüşme riski var Çin’le helva yapma aşamasına geldik Türkiye'nin gönderdiği insani yardım gemisi Mısır'a ulaştı
Sonraki Haber