Afiş yayınlandı; yayın tarihi açıklandı! İşte Adım Farah dizisinin yayın tarihi, konusu ve oyuncuları

Merak ile beklenen yeni yapımlardan biri olan Adım Farah dizisinin afişi yayınlandı. Yayın tarihi de belli olan dizi için geri sayım başladı.

Özellikle son yıllarda dizileri sezon başına saklamayan televizyon kanalları, hem sene başında hem de sene ortasında dizilerini yayına sokar hale geldi. Yıl boyunca çeşitli diziler ile seyirciyi buluşturan televizyon kanalları, en iyi yapımlarını ise, sezon ortasından sonraya saklamaya başladı. FOX TV için o yapımlardan biri olan Adım Farah dizisi için ise, geri sayım an itibariyle start aldı.

Daha önce 14 Şubat 2023 tarihinde yayınlanacağı duyuran Adım Farah dizisi, yaşanan deprem felaketi nedeniyle seyirci ile buluşmasını ertelemişti. İki hafta ekranlara ara veren diziler, bu hafta yavaş yavaş yeniden seyirci karşısına çıkmaya başladı. Televizyon akışları normale dönmeye başlamışken; yeni dizilerin yayın tarihi de tek tek açıklanır hale geldi O dizilerden biri olan Adım Farah dizisinin geçtiğimiz gün afişi yayınlandı. Peki, Adım Farah dizisinin oyuncuları kimler, konusu ne, ne zaman başlıyor? İşte tüm detaylar…

ADIM FARAH DİZİSİ BAŞLIYOR

Başrollerini Demet Özdemir ile Engin Akyürek’in paylaşacağı Adım Farah dizisinin afişi yayınlandı. Sosyal medyada beğeni ile karşılanan Adım Farah dizisinin afişi merak uyandırmayı başarmışken; dizinin 1 Mart 2023 Çarşamba günü yayın hayatına başlayacağı öğrenildi. O3 medya imzası taşıyacak olan Adım Farah dizisinin yönetmenliğini Recai Karagöz yaparken; dizinin ilgi uyandıran senaryosunu Deniz Dargı, Cem Görgeç ve Cenk Boğatur kaleme alıyor.

KONUSU ŞİMDİDEN DİKKAT ÇEKİYOR

Öte yandan Adım Farah dizisinin konusu da sosyal medya kullanıcılarını heyecanlandı. Ülkesinden kaçmak durumunda kalan ve yasadışı bir şekilde oğlu ile birlikte hayatta kalma mücadelesi veren Farah’ın (Demet Özdemir) yaşam öyküsüne odaklanan Adım Farah dizisi, Farah’ın istemeden bir cinayete şahit olması ile başlıyor. Aynı gece tanıştığı Tahir Lekesiz (Engin Akyürek) ile kesişen Farah’ın hayatı şimdiden merak konusu iken; dizide Demet Özdemir ile Engin Akyürek’in yanı sıra Fırat Tanış̧, Senan Kara, Lale Başar, Oktay Çubuk ve Mustafa Avkıran ve Ali Sürmeli gibi sevilen isimler de yer alıyor.

Fenerbahçe - Olympiakos | İlk 11'ler belli oldu Ağrı'da çocuklara kan donduran işkence! O imam gözaltına alındı Tokat'ta deprem nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi
Sonraki Haber