Adnan Oktar davasında 'kedicik' itirafı: 3 kez tecavüz etti, 'Yatakta çok iyisin' dememi istedi!

Adnan Oktar'ın 1989 ÖSYM birincisi kedicik lakapalı takipçisi Müge Öğütçü, Oktar hakkında mahkemeye itiraf mektubu yazdı. Boğaziçi Üniversitesi mezunu olan Öğütçü, Oktar'ın kendisine üç defa tecavüz ettiğini, yanındaki diğer kadınlara da yatakta çok iyi olduğunu söylemem için tehdit ettiğini belirtti. Öğütçü ayrıca mektubunda, Oktar'ın yanındaki kadınları saatlerce hatta günlerce dövdüğünü açıkladı.

Organize silahlı suç örgütü kurmak ve yönetmekten Adnan Oktar ve 13'e yakın müridinin 9 bin 803 yıl 6’şar ay hapis ve 400’er bin lira ceza aldığı davada Oktar'ın mağdur ettiği kadınlardan itiraflar gelmeye devam ediyor. Son olarak 52 yaşındaki Müge Öğütçü, Oktar'ın kendisine zorla üç defa tecavüz ettiğini ve 'Ses tonun ince' diyerek günlerve dövdüğünü itiraf etti.

Gram altın düşüyor! İşte 8 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Mevduat faizlerinde rekor! En yüksek faizi hangi banka veriyor? Euro düşüşte, dolar direniyor! İşte 8 Mayıs 2024 güncel döviz kurları Akaryakıta çifte indirim! Pompaya yansıdı Ünlü şarkıcı Kalben gözaltına alındı! Emekli promosyonları yükselecek mi?