Adını Sen Koy yeni sezon ne zaman? Yeni sezon tanıtımı izle

Yaz tatilini tamamlayan Adını Sen koy dizisi yeni sezon bölümleri ile Star TV ekranlarında olacak. Adını Sen Koy ne zaman yayınlanacak? Yeni sezon ne zaman başlayacak? Adını Sen Koy yeni sezon tanıtımı ve dizideki gelişmeleri bu haberden takip edebilirsiniz.

Star TV ekranlarının beğenilen dizilerinden Adını Sen Koy, yeni sezona bomba gibi geliyor. Yeni sezon tanıtımı seyircilerle buluşan Adını Sen Koy ne zaman yayınlanacak? Yeni sezon ne zaman başlayacak? Adını Sen Koy yeni sezon tanıtımı, diziyle ilgili bilgiler ve son gelişmeler haberimizde...

ADINI SEN KOY DİZİSİ
Karamel Yapım'ın sevilen dizisi Adını Sen Koy'un yönetmenliğini Fulya Yavuzoğlu ve Mahir Aktaş ikilisi yapıyor.

YENİ SEZON TANITIMI İZLE!

ADINI SEN KOY KONUSU
Star TV'de yayınlanan Adını Sen Koy dizisinin konusu şöyle: 6 aylık ömrü kalan kardeşinin mutluluğu için kendini hiç beklemediği anda mecburi bir oyunun içinde bulan Ömer ve bambaşka bir dünyadan gelen Zehra’nın hikâyesini ekrana taşıyor. Ömer ve Zehra’nın evlenmek zorunda olmaları sebebi ile altı aylık sözleşmeli, formalite bir evlilik yapması sonucu gelişen olaylar zinciri ekrana gelecek.

Üniversiteyi bitirdikten sonra aile şirketinin başına geçerek hızla ilerleyen ve kısa sürede holding sahibi olan Ömer’in, bu yükselişinin karakterini de etkiliyor. Bu değişim, Ömer’in, hayatı başarıya endeksli bir güç oyunu olarak görmesine ve dünyayı maddi düzeyde algılamasına sebep oluyor. Artık duygulara ve kadınlara yer olmayan hayatında annesinin, babasını ve kendilerini başka bir erkek için terk etmiş olması, Ömer’in kadınlarla ilişkisinin de belirleyicisi oluyor.

Masumiyetin ve saflığın temsilcisi olarak gördüğü Ayşe dışında bütün kadınların çıkarcı, güvenilmez hatta tehlikeli olduğunu düşünüyor. Ayşe ise abisinin yok saydığı kalbinin biri için heyecanla atmasını, abisinin aşık olmasını, evlenip kendisi gibi mutlu bir yuva kurmasını istemekte, bunun için çırpınmaktadır. Genç yaşında aşık olduğu Nihat’la evlenen Ayşe, kocasını deliler gibi sevmekte ve yaşadığı mutluluğu abisinin de yaşamasını istemektedir. Günlerinin sayılı olduğunu bilmeyen Ayşe için Ömer’in evliliği en önemli mesele haline gelmiştir.

OYUNCULARI
Oyuncular
Erkan Meriç
Rolü : Ömer

Hazal Subaşı
Rolü : Zehra

Ezgi Baram
Rolü : Alev

Fatma Karanfil
Rolü : Müzeyyen

Ali Çoban
Rolü : Salim

Atilla Pakdemir
Rolü : Ökkeş

Musab Ekici
Rolü : Yener

Berna Üçkaleler
Rolü : Leyla

Umut Aksoy
Rolü: demir

365. BÖLÜM KONUSU - SEZON FİNALİ KONUSU
Zehra, hazırladığı sürprizle Ömer’i hem nostaljik hem de romantik bir tura çıkarmayı hedeflemektedir. Jülide gördüğü korkunç kabusu, Ömer’e anlatabilecek midir?

Av kulübesindeki hummalı hazırlık çoktan bitmiş, Zehra ve Ömer olacaklardan habersiz, sürprize doğru yol almaktadır. Koray İpek’in şirketten gitmesine seyirci mi kalacak mıdır? Salim ve Aysel’in son karşılaşmaları, her zamankinden çok daha farklıdır.


364. BÖLÜM KONUSU
Kaan bebeğe ziyaret planı yapan Zehra, attığı ilk adımdan itibaren nasıl bir tuzağa çekildiğinden habersizdir.

Ercan’ın Zehra ile ilgili planı tıkır tıkır işlerken Ömer, Zehra’nın hastanede olduğunu öğrenebilecek midir?

Koray İpek arasındaki ilişki iyice çıkmaza girer. Canan bir kez daha kolları sıvayacaktır.

363. BÖLÜMÜN KONUSU
Ömer’in Zehra’dan sakladığı sır, hala başını ağrıtmaktadır. Ömer kendini affettirmek, Zehra’nın gönlünü almak için bir sürpriz hazırlığına girişir.

Ömer’in sürprizi, iki aşığı hayaller ve hatıralar arasında gezintiye çıkaracaktır. İki aşık keyifli zamanlar geçirirken yaklaşan Ercan tehdidinden habersizdir. Koray’ın staj belgesi ile ilgili verdiği tepki İpek’i çok şaşırtacaktır. Konak’ta Hediye’yi çileden çıkartan Halit Amca’nın mahalleye dönmeye hiç niyeti yoktur.

362. BÖLÜM KONUSU
Ercan’ın dışarıda olduğu bilgisi, Ömer’in tedirginliğini artırır. Ancak Ömer’in Zehra’yı koruma girişimi düşündüğü kadar kolay olmayacaktır.

Konağın davetsiz bir misafiri vardır. Kervancıoğullarının kucak açtığı sürpriz ziyaretçi, bir konak sakininin huzurunu kaçıracaktır. İpek’in şirketten ayrılacak olmasını kabullenemeyen Koray, Sarp’a ilgili gerçeği öğrenebilecek midir?

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber