Adım Farah dizisi ne zaman başlıyor? İşte Adım Farah oyuncu kadrosu

Başrollerinde Engin Akyürek ile Demet Özdemir’in yer aldığı Adım Farah dizisi için geri sayım başladı. Projeyi yakından takip edenlerde Adım Farah dizisinin yayın tarihini merak etmekte.

Adım Farah dizisinden ilk teaserin yayınlanmasının hemen ardından heyecanlı bekleyiş başlarken oyuncu kadrosu da merak edildi. Yeni sezonda güçlü oyuncu kadrosu ve iddialı hikayesiyle herkesi ekranları başına kilitlemesi beklenen Adım Farah yayın tarihi için kısa zamanda FOX TV’den açıklaması yapılması beklenmekte.

Adım Farah Dizi Konusu

‘Adım Farah’; ülkesinden kaçmak zorunda kalan ve yasa dışı olarak oğluyla birlikte hayatta kalma mücadelesi veren Farah'ın (Demet Özdemir) istemeden bir cinayete şahit olması ve aynı gece tanıştığı Tahir Lekesiz (Engin Akyürek) ile kesişen hayatlarını konu alacak.

Adım Farah Dizisi Oyuncuları

Başrollerinde Engin Akyürek ile Demet Özdemir’in yer aldığı Adım Farah dizisinde Fırat Tanış, Senan Kara, Lale Başar, Oktay Çubuk ve Mustafa Avkıran ve Ali Sürmeli gibi birbirinden güçlü isimlerde bulunuyor.

Adım Farah Ne Zaman Başlıyor?

Yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu Adım Farah dizisi yakında FOX TV ekranlarında başlıyor.

20 Nisan 2024 TJK at yarışı saatleri açıklandı! İşte o saatler... Saran'dan Fenerbahçelileri heyecanlandıran sözler: Ne sabır ne süre... 19 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber