Acun Ilıcalı'nın Survivor yarışmacılarına Türkiye'deki depremi açıkladığı anların yayınlanması tepki çekti

Survivor 2023 yarışmacılarının depremi öğrendiği anların fragmanı sosyal medyada tepkilere neden oldu. Dominik Cumhuriyeti'ndeki yarışmacılarının, Türkiye'yi sarsan depremi öğrendiği anların bu akşam yayınlanacak olması ise ''İnsanların acıları üzerinden reyting yapılmaz'' yorumlarını beraberinde getirdi.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremden 11 il etkilendi. Kahramanmaraş'taki depremin ardından Hatay’da 6.4 ve 5.8 büyüklüğünde iki depremde de hasarlı binalar yıkıldı, evini boşaltma için binaya giren birçok vatandaş enkaz altında kaldı. Türkiye'de meydana gelen ve 'asrın felaketi' olarak nitelendirilen depremlerde 42 bin 310 vatandaşımız hayatını kaybetti.

Türkiye'yi yasa boğan deprem felaketinin ardından dizilere ve televizyon programlarına da ara verildi. tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor programınun yapımcısı ve sunucu Acun Ilıcalı, deprem felaketini programın yarışmacılarına haber verdi. Yarışmacıların depremi öğrendiği anlara ait fragman ise tepkilere neden oldu.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den