Acılı baba, kan parası iddialarına yanıt verdi! Bülent Cihantimur'la olan görüşmesini anlattı...

Eylem Tok ve Bülent Cihantimur'un oğullarının öldürdüğü Oğuz Murat Aci'nin babası, Bülent Cihantimur'dan kan parası aldığı iddialarını yanıtladı. "Dolaylı olarak irtibata geçtiler, yanıma 5-6 kişi geldi." diyen acılı baba, "Kınadım, çok kısa bir görüşme oldu. Eski eşini ve çocuğunu getir adalete teslim et dedim." ifadelerini kullandı.

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesindeki trafik kazasında oğlu Oğuz Murat Aci'yi kaybeden baba Özer Aci, aile dostları aracılığıyla T.C.’nin babası Bülent Cihantimur ile görüştüklerini açıkladı.

Cihantimur ile bire bir iletişim kurmadığını vurgulayan Aci, görüşmenin kısa sürede sona erdiğini belirterek detayları anlattı. Aci kan parası iddialarına da yanıt verdi.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu 5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son görüntüleri ortaya çıktı!