Son dakika... Acil servis çalışanlarının koronavirüs nöbeti hastane içinde görüntülendi

Son dakika... Koronavirüs (Kovid) salgınında en ön cephede mücadele veren ekiplerin başında hiç kuşkusuz sağlık çalışanları geliyor. Acil tıp çalışanları, yeri geliyor gönüllü olarak nöbete kalıyor, yeri geliyor evde hasta çocuğunu bırakıp görevinin başına dönüyor. İşte acil serviste koronavirüs nöbeti...

HEPSİNİN TEK İSTEĞİ VAR: “VATANDAŞLARIMIZ EVDE KALSIN"

Kimi haftalardır çocuğunu görmüyor, kimi ateşlenen çocuğunu yaşlı babasına bırakıp görevinin başına koşmak zorunda kalıyor. Koronavirüs salgınında onlar kendilerini ve ailelerini ikinci plana atıp hayat kurtarmak için en ön cephede savaşırken, sırf canı sıkıldığı için ya da hava güzel diye sosyal mesafe kuralını hiçe sayarak evinde kalmayan vatandaşlara sesleniyorlar: “Bu salgının kısa sürmesini istiyorsanız mecbur değilseniz evlerinizden çıkmayın ve kimseyle yakın temas kurmayın.”

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Demirtaş'ın, Figen Yüksekdağ'ın ve Ahmet Türk'ün cezası belli oldu! Güzel oyuncu Hande Erçel güzelliği ve kırmızı elbisesi ile büyüledi... Toz taşınımı, kuvvetli sağanak ve yükseklerde kar erimesine dikkat! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza!