22 yıl başında ağladığı mezardaki bebek kim?

Kazankıran ailesi yıllar önce Kahramanmaraş’tan Almanya’ya çalışmak için gitti. İbrahim ve Hanım Kazankıran çiftinin orada 'Alişir' adını verdikleri bir bebekleri oldu. Ama bebeklerine doyamadan henüz 5 aylık iken vefat etti. Ölen bebeği bundan 22 yıl önce Almanya'da defneden aile zaman içerisinde mezarda kendilerinin bilgisi dışında değişiklikler olduğunu gördü. Bunun üzerine DNA testi yaptıran aile mezardaki bebeğin Alişir olmadığını öğrendi. Şimdi bebeklerinin akıbetinin peşindeler...

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde yaşayan İbrahim (64) ile eşi Hanım Kazankıran (56) çifti, 1991 yılında Almanya’ya çalışmak için gitti. Kazankıran çiftinin 25 Ağustos 1992 tarihinde "Alişir" adını verdikleri bir erkek çocukları dünyaya geldi. Aradan geçen zaman sonrası 5 aylık olan bebekleri yatağından düştü. Çift, düşme neticesinde çocuklarını kontrol için Luckes Kranheus Hastanesine götürdü.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!