Açelya Akkoyun'un eski halinden eser yok! 1 ayda 17 kilo nasıl verilir? İşte o yöntem...

Türkiye'de ve dünyada ünlülerin değişimi göz dolduruyor. Eskiden kilolu olmasına rağmen pek çok ünlü uyguladığı yöntemler ile bambaşka birine dönüşüyor. İşte o akıma kapılanlarda biri. Açelya Akkoyun 1 ayda tam 17 kilo vererek görenlerin şaşkınlıktan ağzını açık bıraktı...

Güzelliği ve oyunculuğu ile Türkiye'nin en başarılı oyuncularından biri olan Açelya Akkoyun görüntüsüyle sevenlerini şaşırttı. Açelya Akkoyun 1 ayda nasıl 17 kilo verdiğini açıkladı. İşte, ünlü ismin zayıflama formülü...

Ekmek Teknesi "Suzan" olarak hafızalara kazınan ve son olarak Doksanlar dizisiyle ekrana gelen Açelya Akkoyun fazla kilolarıyla başı dertte olan isimlerdendi. Konservatuara gireceği yıl 86 kilo olan oyuncu, kilosu nedeniyle seçmelerden geçemediğini açıkladı.

Ekmek Teknesi Suzan olarak hafızalara kazınan ve son olarak Doksanlar dizisiyle ekrana gelen Açelya Akkoyun fazla kilolarıyla başı dertte olan isimlerdendi. Konservatuara gireceği yıl 86 kilo olan oyuncu, kilosu nedeniyle seçmelerden geçemediğini açıkladı.

Bol bol su içen ve spor yapmayı da aksatmayan güzel oyuncu, bunları kısa süreli yapmadığını ve yıllar içinde alışkanlık haline getirdiğini söyledi. Şimdilerde de düzenli beslenen ve fit kalmaya özen gösteren Akkoyun, hayatından ekmeği çıkardığının altını çizdi.

Metrobüste panik! Bir anda dumanlar yükseldi... Jakuzi iftirası cezasız kalmayacak... Kalben, ünlü isimlere uyuşturucu mu satıyor?
Sonraki Haber