Abramovich sermayesi geldikten sonra Chelsea'den daha çok kupa kazanan İngiliz takımı olmadı

Premier League şampiyonu Manchester City'nin favori olarak çıktığı UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde müthiş bir taktik futbol oynayarak 1-0'la kupaya uzanan Chelsea, Rus oligark Roman Abramovich kulübü satın aldığından beri en fazla kupa kazanan İngiliz takımı oldu.

Devler Ligi'nde zafer, Manchester City'yi 1-0 mağlup eden Chelsea'nin oldu. Porto'nun Dragao Stadı'nda oynanan final maçında Londra'nın "Maviler"ine şampiyonluğu getiren golü 42'de Kai Havertz attı. İngiliz devi bu sonula tarihindeki 3. Şampiyonlar Ligi finalinde 2. şampiyonluğuna ulaştı. 

Geçen sezon PSG'yi finale kadar taşıyan ancak Bayern Münih'e kaybeden Alman teknik direktör Thomas Tuchel ise kariyerinin en büyük zaferini yaşadı.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Doların sonu yakın CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'de son 4 maçına çıkıyor! İşte yeni sol bek