Aboubakar Galatasaray maçında oynayacak mı?

Sakatlığı nedeniyle son 8 maçın 7'sini kaçıran Beşiktaş'ın gol makinesi Vincent Aboubakar'ın tedavisinde son aşamaya geçildi. Bu hafta yapılacak antrenmanlara katılması beklenen Aboubakar, sakatlığının tekrarlamaması halinde derbide forma giyebilecek.

Şampiyonluğa çok yaklaşan Beşiktaş'ta gözler Aboubakar'ın cumartesi günü oynanacak Galatasaray derbisine yetişip yetişmeyeceğine çevrildi. 25 maçta 15 gol, 5 asistlik katkı sağlayan Kamerunlu golcü, Siyah-Beyazlı takımın bu konuma gelmesinde büyük pay sahibi olmuştu. Sakatlığı nedeniyle son 8 maçın 7'sini kaçıran 29 yaşındaki santrforun tedavisinde son aşamaya geçildi.

Bu hafta yapılacak antrenmanlara katılması beklenen Aboubakar, sakatlığının tekrarlamaması halinde derbide forma giyebilecek. Siyah-Beyazlı kulüp yıldız ismin sakatlığının detaylarını paylaşmadı. Ancak, Aboubakar'ın nükseden bir sakatlığı bulunmadığı, bu yaşadığının farklı ve yeni bir bölgeden olduğu bilgisine ulaşıldı.

Öte yandan, Hatayspor maçında sakatlanan Georges-Kevin N'Koudou'nun durumu belli oldu. Sol uyluk adalesinde gerilme tespit edilen Fransız yıldız, Galatasaray maçına yetiştirilmeye çalışılacak. 

Yoğun bir fikstürden kayıpsız çıkan takıma teknik direktör Sergen Yalçın tarafından 2 gün izin verildi. Siyah Beyazlılar ligde kalan 3 maçta 4 puan toplaması halinde şampiyonluğunu ilan edecek.

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber