Abla kendi kardeşini emzirebilir mi? Kardeş kardeşi emzirebilir mi?

Star TV ekranlarında yayınlanan Ömer dizisindeki emzirme sahnesi sosyal medyada tepkilere neden olurken tartışmaları da beraberinde getirdi. Nisa’nın kızı Emine’in öz kardeşini emzirmesi sonrasında “Abla kardeşini emzirebilir mi” sorusu akıllara geldi.

Star TV ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Ömer dizisi 2. bölümüyle de büyük bir ses getirdi. Başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Merve Dizdar ve Barış Falay gibi isimlerin yer aldığı Ömer’de ilk bölümden sonra 2. bölümde de yer yerinden oynadı.

Dizinin son bölümünde emzirme sahnesi sosyal medyada bazı tepkileri de beraberinde getirdi. Oyuncu Merve Dizdar’ın canlandırdığı Nisa karakterinin büyük kızının öz kardeşini emzirmesi gündemde ilk sırada yerini aldı.

Pek çok kullanıcı böyle bir sahnenin gereksiz olduğunun altını çizerken insanın kendi kardeşini emzirip emziremeyeceğinin caiz olup olmadığı konuşulmaya başlandı.

Abla Kardeşini Emzirebilir mi?

Annesi ölmüş ya da sütten kesilmiş yeni doğmuş bir bebeği öz ablası emzirebilir. Yani ablanın bebek olan erkek ve kız kardeşini emzirebilmesi caizdir.

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında sıcak gelişme! İstanbullular hazırlanın: Hafta sonu elektrik olmayacak! Bahçeli: Kalkışma yapanın başı kesilmeli!
Sonraki Haber