SELVİ’DEN OSMAN KAVALA SAVUNMASI!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, 31 Mart seçimleri sonrası yazılarıyla tartışılan Abdülkadir Selvi’nin ilginç mesajlarını, AK Parti ile CHP arasındaki 'yumuşama dönemi'nin ayrıntılarını masaya yatırdı.

''ERDOĞAN İLE ÖZEL GÖRÜŞMESİNDEKİ BOŞ KOLTUK MESELESİNİ GEREKSİZ BİR POLEMİĞE ÇEVİRMEDİLER''

Bozkurt, ''Erdoğan ile Özel görüşmesindeki boş koltuk meselesini gereksiz bir polemiğe çevirmediler. Erdoğan ile Özel görüşmesindeki bazı konulara soru işareti koymakla birlikte çok rahatsız edici şeyler yok. Özel 'Suriye ile operasyon yapmayın, PYD'yi vurmayın' demiyor. CHP'nin yaklaşımı Kılıçdaroğlu dönemindeki milli meselelerimize yaklaşımları şeklinde olursa o zaman yumuşama dönemi biter.

''SELVİ GLADYONUN SAFINDA MI YOKSA MİLLİ BİR DURUŞUN YANINDA MI YER ALACAK?''

CHP ile HDP işbirliği bu kadar aleni yaşanırken, birileri Kılıçdaroğlu'nu Çubuk'taki cenazeye götürdü. Selvi orada Türkiye İttifakı'nın söyleminin gerisinin gelmemesi için CHP içinden provokasyon yapıldığını söylüyor. Çubuk'taki programda CHP içinden birileri Kılıçdaroğlu'na provokasyon hazırladı. Selvi gladyonun safında mı yoksa milli bir duruşun yanında mı yer alacak? Selvi bizim vatan sevgimizi, milliyetçilik ölçütümüzü ölçüyor. Bunlar kıblelerini Washington ve Brüksel'e çevirdiler. AİHM ve Avrupa Konseyi kararı allah'ın ayeti mi? Avrupa'daki delilleri neden kabul etmiyorlar? Selvi bunları neden hatırlatmıyor? Birileri Selvi'ye bilgileri gönderip 'Bunları yaz' mı diyor? Selvi 31 Mart'tan sonra 'Erdoğan gidiyor. güçlünün yanında yer almalıyım' diye mi düşünüyor? Bu yüzden pozisyon mu alıyor?

''AK PARTİ'DE 'CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN SONRA KİM LİDER OLACAK?' TARTIŞMASI YAPANLAR VAR''

AK Parti içindeki bir grup, PKK'nın çizdiği CHP/DEM'in uyguladığı stratejiye uygun harket etti. 2019'da Öcalan planlamasını yapan kimse aynı oyunu farklı yöntemlerle kurdular ve PKK, DEM ve muhalefete kazandırdılar. AK Parti içinde 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sonra kim lider olacak?' tartışması yapanlar var. Bahçeli ve Erdoğan kurulan oyunun farkında. Kılıçdaroğlu dönemi CHP'ye operasyon dönemiydi.'' şeklinde konuştu.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

İşçi maaşlarını ödeyemeyen belediye başkanından şok hareket Erdal Beşikçioğlu'ndan Melek Mosso karşısında dans "Sen kime parmak sallıyorsun..." YERLİKAYA NEDEN ‘FETÖVARİ’ DEDİ? FETÖ'nün boşalttığı devlet kadrolarını tarikat/cemaatler işgal ediyor! Elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı örgüt çökertildi!