ABD'li aktörden acı haber! Christian Oliver ve kızları uçak kazasında hayatını kaybetti

Indiana Jones ve Speed Racer gibi filmlerde rol alan ABD'li aktör Christian Oliver, Karayip adası yakınlarındaki uçağının denize düşmesi sonucu 2 kızıyla birlikte hayatını kaybetti.

ABD'li aktör Christian Oliver’dan gelen haber sevenlerini hüzne boğdu. Oliver, Perşembe günü Karayip adası açıklarında meydana gelen uçak kazasında iki kızıyla birlikte hayatını kaybetti.

Yetkililer, Bellanca 17-30A Super Viking tipi uçakla Bequia Havaalanı’ndan kalkan ve Karayiplerde Port Elizabeth’e giden uçağın henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı denize düştüğünü söyledi. 

SERT ŞEKİLDE ÇARPTI, DENİZE DÜŞTÜ

Görgü tanıklarının ifadesine göre içinde iki çocuğun da olduğu uçak, Bequia Havaalanı’ndan kalktıktan kısa bir müddet sonra sert bir şekilde çarparak denize düştü.
Kazanın ardından dalgıçlar ve sahil güvenlik mensupları olay yerine intikal etti ve askeri personel uçakta bulunan dört kişinin cesedini çıkarmayı başardı.

İKİ KIZI DA UÇAKTAYDI

Polis, 51 yaşındaki Christian Oliver’ın, 10 ve 12 yaşlarındaki kızları Annik ve Madita Klepser ile uçağın pilotu Robert Sachs'ın olay yerinde öldüğünü açıkladı. 

Sahil güvenlik ekipleri Oliver, kızları ve pilotun cesetlerini tekneyle yerel bir morga getirdi. Kesin ölüm nedenleri yapılan otopsinin ardından belli olacak.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Öte yandan kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Karayip polisine göre kazaya neyin sebep olduğu henüz belli değil.

NASA bulgulara erişti! İki kara delik birleşti! İzmir'de 4 gün eylem ve gösteri yasak Akdeniz'de gece yarısı korkutan deprem!
Sonraki Haber