ABD’de milyon dolarlık hazine sandığını bulan kişi kimliğini açıkladı

ABD’nin Kuzey Amerika'nın batısında uzanan büyük sıradağ Rocky Dağları’na, milyarder Forrest Fenn tarafından 2010 yılında saklanan içinde 1 milyon dolarlık altın ve değerli antika eşya dolu hazine sandığını bulan kişinin kimliği açıklandı. Jonathan "Jack" Stuef (32) adlı tıp öğrencisi federal mahkeme kararıyla ismini kamuoyuna açıkladı.

Zengin antika tüccarı Forrest Fenn, 2010 yılında bronz bir sandığı 1 milyon dolardan fazla altın, mücevher ve diğer değerli eşyalarla doldurdu. Fenn hazine sandığı Rocky Dağları'nda bir yere saklayarak, nasıl bulunacağına dair bir ipucu olarak yazdığı şifreli bir şiirden paylaştı. Hazine sandığını bulmak isteyenler, 10 yıl boyunca şiirdeki şifreyi çözmeye çalışarak 1 milyon dolarlık sandığı aradı.

BİM'e ucuza elektrikli bisiklet geliyor! Galatasaray'ın Konya 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan Davinson kararı Galatasaray 2023-2024 sezonunu şampiyon tamamladı! Fenerbahçe farka gitti, şampiyonluk için yetmedi! Cem Yılmaz'ın Galatasaray paylaşımı olay oldu! Fenerbahçe'nin 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Joshua King sürprizi