ABD'de George Floyd'un ölümü binlerce insanı sokağa döktü! Bu görüntüler bardağı taşırdı

Son dakika... ABD'de siyahi George Floyd'un polis şiddeti nedeniyle ölümü binlerce insanı sokağa döktü. Protestoları takip eden CNN ekibi canlı yayında gözaltına alındı. Minnesota Valisi Tim Walz’un gözaltı nedeniyle özür dilediği belirtilirken, gazeteciler daha sonra serbest bırakıldı. Öte yandan ABD Başkanı Trump'ın son açıklaması ise ipleri daha da gerdi.

46 yaşındaki George Floyd, dolandırıcılık şüphesiyle Minneapolis’te polisler tarafından gözaltına alınırken, bir polisin uzun süre ensesine diziyle basmasından dolayı dakikalarca "Nefes alamıyorum" diye yalvarmıştı.

Floyd'un, olay yerine gelen acil sağlık ekipleri tarafından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği belirtilirken, yoldan geçen vatandaşların cep telefonlarıyla kaydettiği görüntüler sosyal medyada paylaşılmıştı.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu 5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son görüntüleri ortaya çıktı!