9 Şubat 2024 Cuma Türkiye geneli hava durumu! İstanbul, İzmir ve Ankara için uyarı yapıldı mı? Yarın hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Ege (Manisa haric), Akdeniz, İç Anadolu (Çankırı, Sivas ve Kırıkkale haric), Güneydoğu Anadolu (Mardin ve Siirt haric) ile Çorum, Tokat, Tunceli, Bingöl, Muş, Elazığ ve Malatya çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Antalya'nın doğusu ve Mersin'in batı ilçerinde kuvvetli olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunmaktadır.

HAVA SICAKLIĞI

Ülkemiz genelinde artarak mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR

Genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara’nın batısı, Kuzey Ege Kıyıları ile Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde güneyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

6 Kentte kuvvetli yağış bekleniyor! Tedbirinizi alın... Mourinho'nun, Fenerbahçe için istediği bomba liste belli oldu! FETÖ çiftliği görüntülendi! Evler boşaltıldı, güvenlikler ayrıldı! Fenerbahçe Mourinho ile anlaştı, tüm Avrupa basını ayağa kalktı! Emekli ikramiyesinde tarih değişti mi? İskoçya - İsrail maçında Filistin protestosu: Direğe zincirledi!