9 Ocak 2020 okullar tatil mi? Yarın kar tatili olan iller var mı?

9 Ocak okullar tatil mi? Bugün Kütahya ve Bilecik gibi bazı illerde okullar tatil edildi.Olumsuz hava koşullarının etkisini göstermesiyle beraber yarın okulların tatil edilip edilmeyeceği ise merak ediliyor. Peki yarın kar tatili var mı? Detaylar haberimizde...

9 Ocak okullar tatil mi? Geçtiğimiz günlerde kar yağışı ve olumsuz hava koşullarından dolayı bazı yerlerde okullar tatil edildi. Bugün de bazı illerde eğitime ara verildi. Peki yarın kar tatili var mı?

8 OCAK KAR TATİLİ OLAN İLLER

BİLECİK

Bilecik'in Bozüyük ve Pazaryeri ilçelerinde, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle yarın taşımalı eğitime ara verildi.

İlçelerin kaymakamlıklarından yapılan açıklamada, Bozüyük ve Pazaryeri ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle oluşabilecek don ve buzlanmaya karşı taşımalı eğitime 8 Ocak Çarşamba ara verildiği belirtildi.

KÜTAHYA

Kütahya'da ilk ve orta dereceli okullarda olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın eğitime ara verildi.

Kütahya Valiliğinden yapılan açıklamada, "İlimizde iki gündür aralıksız devam eden kar yağışı nedeniyle ilimiz merkezinde bulunan (köyler dahil) Millî Eğitim Bakanlığına bağlı her tür ve derecedeki resmî-özel, örgün-yaygın eğitim kurumları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, özel öğretim kursları ile diğer Kamu Kurum ve Kuruluşlarına ait kreş ve okul öncesi eğitim kurumlarında, 08.01.2020 Çarşamba günü 1 gün süre ile eğitime ara verilmesine karar verilmiştir. İlimiz merkezindeki Kamu Kurum ve Kuruluşlarında görevli personelden hamile, engelli, diyaliz hastası olan, kalp ve böbrek yetmezliği bulunan, kanser vb. kronik ağır hastalığı olan memur ve diğer kamu görevlileri, 08.01.2020 Çarşamba günü 1 gün süre ile idari izinli sayılacaklardır" denildi.

9 OCAK OKULLAR TATİL Mİ?

9 Ocak 2020 tarihi ile ilgili henüz açıklama yapıladı. Ancak yapıldığı zaman sitemizde yer alacak.

METEOROLOJİ'DEN HAVA DURUMU!

Marmara’nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri ile Kütahya, Afyonkarahisar, Isparta çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; kıyı kesimler ile Güneydoğu Anadolu’da yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

MARMARA VE EGE'DE FIRTINA DEVAM EDİYOR

Rüzgar, güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvete; Marmara ile Ege kıyılarında kuzeyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

Taksi durağını bastı, tüfekle mermi yağdırdı! Borsa İstanbul'da en çok değer kazanan hisseler belli oldu Fahiş fiyata cezalar 10 kat artırılıyor
Sonraki Haber