9 Nisan hava durumu! Bugün hava nasıl olacak?

9 Nisan hava durumu! Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan tahmine göre; yurt genelinde hava parçalı ve çok bulutlu olacak. Hava durumu raporu ise yurttaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Peki bugün hava nasıl olacak?

9 Nisan hava durumu! Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmeler yeni günün başlamasıyla birlikte araştırılmaya başlandı.Hava sıcaklıklarının iç ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece artması bekleniyor. Peki bugün hava nasıl olacak?

Hava sıcaklıklarının iç ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genellikle batı ve kuzeybatı, Trakya'da batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava sıcaklıkları ise şöyle;

İSTANBUL °C, 19°C: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra sağanak yağışlı

ANKARA °C, 17°C: Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

İZMİR °C, 23°C: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu

ADANA °C, 26°C: Parçalı zamanla çok bulutlu

ANTALYA °C, 22°C: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu

SAMSUN °C, 15°C: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

ERZURUM °C, 17°C: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzeydoğu ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

DİYARBAKIR °C, 23°C: Az bulutlu ve açık

Dışişleri Bakan Yardımcılığı'na atanan Burhanettin Duran kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Nuh Yılmaz kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Ayşe Berrin Ekinci kimdir?
Sonraki Haber