9 Nisan dolar ne kadar? Dolar alış satış fiyatı

9 Nisan dolar fiyatı ne kadar? Dolar alış satış Ekonomi yönetiminin birbiri ardıa başlattığı yardım paketleri piyasaları da rahatlatıyor. Küresel piyasalarda doların seyri ise hafta başından bu yana dalgalı bir seyir izliyor. Peki 9 Nisan dolar fiyatı ne kadar oldu? Dolar alış satış fiyatı piysalarda ne kadar? Detaylar haberimizde..

9 Nisan dolar fiyatı ne kadar? Küresel piyasalar, koronavirüs salgını nedeniyle dalgalı bir seyir izlerken dolar da bundan payını aldı. Ülkemizde açıklanan ekonomi paketleri ise hem borsada hem de serbest piyasada rahatlama sağladı. Dolar ne kadar, dolar alış satış fiyatı nedir? İşte yanıtı....


9 NİSAN BUGÜN DOLAR NE KADAR?


9 Nisan itibari ile dolar kuru 6,7793 TL’den işlem görüyor. Dolar kurundaki anlık hareketleri, dalgalanmaları, günlük değişimi, en yüksek ve en düşük değerleri Mynet Finans’ın ABD Doları sayfasından erişebilirsiniz.

5 Mayıs 2024 Pazar TJK at yarışı sonuçları açıklandı! 6 Mayıs 2024 Pazartesi TJK at yarışı programı açıklandı! Yeşilçamın sevilen ismi Serpil Çakmaklı'dan büyük itiraf!
Sonraki Haber