7 Şubat okullar tatil mi? Yarın kar tatili olacak mı?

7 Şubat okullar tatil mi? Olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün birçok yerde okullar tatil edildi. Kar yağışının etkisini göstermesiyle birlikte kar tatili ile ilgili haberler araştırılmaya başlandı. Peki yarın kar tatili var mı? Detaylar haberimizde...

7 Şubat okullar tatil mi? Bugün Manisa'nın Demirci, Bingöl’ün Karlıova ve Kiğı ile Kayseri'nin Hacılar ve Akkışla ilçelerinde taşıma eğitime ara verildi. Kar yağışı ve olumsuz hava koşulları sonrasında yarın tatil olup olmayacağı merak edilmeye başlandı. Detaylar haberimizde...

6 ŞUBAT TATİL OLAN YERLER

MANİSA'NIN DEMİRCİ İLÇESİ

Manisa'nın Demirci ilçesinde gece geç saatlerde etkili olan şiddetli sağanak, yerini kar yağışına bıraktı.

Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamada, kar yağışı nedeniyle ilçedeki okullarda eğitime 1 gün ara verildiği bildirildi.

Belediye Fen İşleri ekipleri, kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor. Karayolları ekipleri de Demirci-Simav karayolundaki 1470 rakımlı Akçakertik mevkisinde geceden bu yana karla mücadeleye devam ediyor.

KAYSERİ'NİN HACILAR VE AKKIŞLA İLÇELERİNDE OKULLAR TATİL EDİLDİ

Kayseri'nin Hacılar ve Akkışla ilçelerinde olumsuz hava şartları nedeniyle eğitime bugün ara verildi.

BİNGÖL’ÜN 2 İLÇESİNDE TAŞIMALI EĞİTİME ARA VERİLDİ

Bingöl’ün Karlıova ve Kiğı ilçelerinde kötü hava koşulları nedeniyle taşımalı eğitime bir gün ara verildi.

Bingöl’de kar yağışı 3 gündür aralıklarla etkili oluyor. Kar yağışının en fazla etkili olduğu Karlıova ve Kiğı ilçelerinde yer yer kar kalınlığı 1 metreye yaklaştı. Kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Karlıova ve Kiğı ilçelerinde taşımalı eğitime bugün ara verildiğini bildirdi.

7 ŞUBAT OKULLAR TATİL Mİ?

7 Şubat 2020 ile ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

HAVA DURUMU

Rüzgarın hızlı bir şekilde karayele dönmesi Marmara Bölgesi'nde sıcaklıkları hızlıca düşürüyor. Yarından itibaren oldukça soğuması beklenen havanın hafta sonu yurt geneline yoğun yağış bırakması bekleniyor.

Ankara'da ise başlayan kar yağışı ilerleyen saatlerde devam edecek.

Yağışlar ise Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz, İç Anadolu, Doğu Anadolu'nun batısı ile Erzurum, Bingöl, Muş, Bitlis, Şırnak, Adıyaman, Gaziantep, Kilis, Siirt ve Diyarbakır çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun batısı, zamanla İç Ege, Batı ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu ile Erzurum, Bingöl, Muş, Şırnak ve Bitlis çevrelerinde yer yer karla karışık yağmur ve kar yağışı şeklinde beklenen yağışların Isparta, Antalya'nın doğu ilçeleri, Mersin, Adana, Karaman ile Konya'nın güney ve batı çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Dışişleri Bakan Yardımcılığı'na atanan Burhanettin Duran kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Nuh Yılmaz kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Ayşe Berrin Ekinci kimdir?
Sonraki Haber