7 Şubat Ankara okullar tatil mi? Yarın Ankara'da kar tatili var mı?

7 Şubat Ankara okullar tatil mi? Kar yağışı bugün Ankara'da etkisini artırdı. Ankara'da sıcaklığın eksi derecelere düşmesi beklenmektedir. Kar yağışı sonrası gözler tatili olup olmayacağına çevrildi. Peki yarın Ankara'da kar tatili var mı? Detaylar haberimizde...

7 Şubat Ankara okullar tatil mi? Ankara'da ilerleyen günlerde sıcaklığın -9 dereceye düşmesi bekleniyor. Bugün Ankara'da kar yağışı etkisini gösterdi. Kar yağışı ile birlikte merak edilen sorular arasında "kar tatili olacak mı?" yer aldı.

Ankara'da bugün kar yağışı var ve sıcaklık 3 derece. Hissedilen sıcaklığın zaman zaman eksi derecelere düşmesi bekleniyor. Yarın kar yağışı etkisini azaltıyor.

7 ŞUBAT YARIN ANKARA'DA OKULLAR TATİL Mİ?

7 Şubat ile ilgili henüz bir açıklama gelmedi.Ancak açıklama gelirse haberimizde olacak. 

ANKARA

Coğrafi olarak Türkiye'nin merkezine yakın bir konumda bulunur ve Batı Karadeniz Bölgesi'nde kalan kuzey kesimleri hariç, büyük bölümü İç Anadolu Bölgesi'nde yer alır. Yüzölçümü olarak ülkenin üçüncü büyük ilidir. Etrafı Bolu, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray, Konya ve Eskişehir illeri ile çevrilidir.

İlin Batı Karadeniz Bölgesi'nde yer alan kuzey kesimleri haricindeki büyük kısmı İç Anadolu Bölgesi'nde yer alır ve kara iklimine sahiptir. Şehirler dışındaki il topraklarının büyük kısmı tahıl tarlalarıyla kaplı platolardan oluşur. İlin çeşitli yerlerindeki doğal güzellikler korumaya alınmış, dinlenme ve eğlence amaçlı kullanıma sunulmuştur. İlin adını taşıyan tavşanı, keçisi ve kedisi dünya çapında bilinir, armudu, çiğdemi, yerel yemeklerden Ankara tavası ve Kızılcahamam ve Beypazarı'nın maden suyu ise ülke çapında tanınır.

Zuhal Topal'ın kızı Lina büyüdü! Annesinin boyuna yetişti... ABD'den Gazze açıklaması: İsrail savunmasız bırakılmıyor! Emine Erdoğan Nijerya ziyaretinden kareler paylaştı!
Sonraki Haber