7 ev kül oldu, 4 araç hasar gördü! Hatay'daki orman yangınında 2. gün: Ekipler havadan müdahaleye yeniden başladı

Hatay'ın Belen ilçesinde iki kişinin bahçedeki sazlık alanı temizlemek için yaktığı ateş nedeniyle büyük çaplı bir orman yangını çıktı. Vatandaşlar bölgeden tahliye edilirken 7 ev yandı, 4 araç da hasar gördü. Yangına neden olan iki kişi gözaltına alındı. Yangına müdahale çalışmaları 2. gününde de devam ediyor. Gece boyunca devam eden orman yangınına havanın aydınlanmasıyla birlikte ekipler havadan müdahaleye tekrar başladı.

Dün saat 14.00 sıralarında ilçeye bağlı Soğukoluk Mahallesi Armutçuk mevkiinde bir evde yaşayan iki kişinin, bahçelerindeki sazlık alanı temizlemek için yaktığı ateş, kontrol çıkarak ormanlık alana sıçradı.

Meteorolojiden 17 il için kuvvetli yağış uyarısı! Süper Lig'in en iyi 20 oyuncusu belli oldu! Galatasaray zirvede 30 kente kuvvetli sağanak uyarısı! O illerde toz taşınımına dikkat! Akaryakıta dev indirim! İşte 24 Mayıs güncel benzin motorin fiyatları Survivor'da düellodan kim kurtuldu? Sembol ve dokunulmazlık kimin? Bankalar oranları güncelledi, 1 milyon TL'nin getirisi belli oldu