69 adet kutu kola içen ayı, şekersiz diyet kola'ları beğenmedi...

Kanada, Britanya Kolumbiyası'nda bir kadın, gece geç saatlerde evi yakınına gelen bir ayının, arabasından 69 adet kutu kolayı çalıp içtiğine dair bazı görüntüler paylaştı.

Sharon Rosel adlı kadın, sabah 3 saatlerinde köpeğinin şiddetli havlamasına uyandığını söyledi. Köpeğinin neye havladığını bulmaya çalışan Rosel, Earls Cove'da bulunan evinden dışarı baktığında bir ayının arabasının camlarından birini kırdığını ve işi için satın aldığı şekerli meşrubat kutularını tek tek patlattığını gördü.

Diyet kolayı pek sevmedi

Şeker bağımlısı susamış ayı, Rosel'ın arabasında saklanan 72 kutu meşrubattan 69'unu içerken fotoğraf çekilmesinden pek de rahatsız olmadı. Ayrıca belirtilene göre, ayının 'Orange Crush' adlı bir tür portakallı sodaya özellikle çok sevdiği ortaya çıktı. Ancak ayı, biraz diyet kola tatmasının ardından daha sonra, içecek açık büfesinden kalkarak ormanın derinliklerinde kayboldu.

Rosel, arabasındaki hasarın, yırtık koltuk derisi, kırık bir cam ve her yere bulaşan yapışkan içecek kalıntıları olduğunu söyledi. Ayrıca sigorta şirketinin hasarın bir kısmını karşılamasını umduğundan yakındı...

Her akşam arabasında yiyecek bırakmamaya dikkat ediyordu...

Talihsiz kadın arabasında yiyecek veya çöp bırakmamaya her zaman dikkat ettiğini, ancak gazoz kutularının bir ayının dikkatini çekmesini beklemediğini söyledi.

5 kasa şekerli içeceğin tadını çıkaran ve 1 kasa diyet koladan 3 kutuyu arkasında bırakan ayının Kanada'da yaygın bir tür olan 'Siyah Ayı' olduğu anlaşıldı.

Bakan Kacır: Yerli üretimi esas almayı sürdüreceğiz Ardahan'da korkunç kaza: Öğrencileri taşıyan minibüs kaza yaptı! Meteoroloji'den yeni uyarı! Sağanak devam edecek mi?
Sonraki Haber