550 bin TL’ye işyeri, 600 bin TL’ye konut almak sadece Vakıfbank ile mümkün! İşte ilanlar

Çok sayıda konut ve işyeri gibi gayrimenkuller bulunduran Vakıfbank, icradan satışa koyduğu iki yeni gayrimenkulü İzmir’den satışa çıkardı. Vakıfbank, icralık gayrimenkulleri için piyasanın çok altında fiyatlar istedi.

İcralık gayrimenkul satışları, günümüzde çok ulaşılabilir bir hale geldi. Bankaların kendi siteleri üzerinden e-İhale yöntemi ile satışa çıkardığı bu gayrimenkuller, bankaların emlak sektöründe yer almamasından kaynaklı olarak Katma Değer Vergisi’nden (KDV) muaf olması sebebiyle de vatandaşların bütçesine daha çok hitap etmeye başladı. Uygun fiyatlı konut ve işyeri almak isteyen vatandaşlara çağrı ise Vakıfbank’tan geldi.

Türkiye’nin dört bir yanında konut, işyeri ve arsa bulundurması sebebiyle icradan gayrimenkul alacakların ilk tercihi olan bankalardan biri olan Vakıfbank, bu ay itibariyle yeni icralık gayrimenkulleri listesine ekledi. Bu kapsamda İzmir’den de gayrimenkuller satışa çıkaran Vakıfbank, e-İhale ile satacağı bir işyeri ile bir konutun duyurusunu gerçekleştirdi. Öte yandan Vakıfbank, gayrimenkullerin ihale başlangıç bedellerini minimumda tuttu.

VAKIFBANK, İZMİR’DEKİ DAİRESİ İÇİN 600 BİN TL İSTİYOR

Vakıfbank’ın İzmir’den yeni satışa koyduğu icralık gayrimenkullerden birisi daire oldu. Bir apartman dairesini satışa çıkaran Vakıfbank, dairenin İzmir ilinin merkez ilçelerinden biri olan Konak’ın Ulubatlı Mahallesi’nde yer aldığını bildirdi. Vakıfbank, aynı zamanda dairenin genişliğine ilişkin de bilgi verdi.

Satışa çıkan dairenin genişliğini 110 metrekare olarak ilan eden Vakıfbank, dairenin oda sayısını ise 1+1 olarak duyurdu. Oldukça geniş bir 1+1 olan bu dairenin ihale başlangıç bedeli ise Vakıfbank tarafından 600 bin TL olarak ilan edildi. Vakıfbank, bu dairenin teminat bedelini ise 60 bin TL olarak açıkladı.

VAKIFBANK, İZMİR’DEKİ İŞYERİ İÇİN 550 BİN TL İSTİYOR

İzmir’den sadece konut satışa çıkarmamış olan Vakıfbank, aynı zamanda bir işyerini de satışa koyduğunu duyurdu. İşyerinin hem dükkan hem de mağaza olarak kullanıma uygun olduğunu bildiren Vakıfbank, satışa çıkardığı işyeri için bilgilendirme gerçekleştirdi.

Vakıfbank’ın gerçekleştirdiği bilgilendirmeye göre, İzmir’den satışa çıkan işyeri İzmir ilinin Karşıyaka ilçesinin Dedebaşı Mahallesi’nden satışa çıktı. Bu kapsamda 22 metrekarelik bir dükkanı satışa koyan Vakıfbank, dükkanın ihale başlangıç bedeli için 550 bin TL istedi. Vakıfbank’ın bu işyeri için istediği teminat bedeli ise 27 bin 500 TL oldu.

İBB Başkanı İmamoğlu hakkında suç duyurusu CHP'li belediyelerdeki akraba atamalarından Can Ataklı bile rahatsız! Türk Telekom 25.8 milyar TL ile sektörünün yatırım lideri oldu
Sonraki Haber