5 Temmuz Sayısal Loto Sonuçları açıklandı! Çılgın Sayısal Loto bu akşam ikramiye ne kadar?

5 Temmuz 2021 Sayısal Loto Çekiliş sonuçları açıklandı. Haftanın 3 günü yapılan Çılgın Sayısal Loto'da büyük ikramiye ne kadar? Talihlilerin gözü kulağı Milli Piyango TV'de canlı olarak yapılacak Sayısal Loto çekilişinde olacak.

Çılgın Sayısal Loto 5 Temmuz çekiliş sonuçları açıklandı. Milli Piyango ve Sisal Şans tarafından ortaklaşa düzenelen sayısal loto çekilişi haftanın 3 günü de düzenleniyor. 175 milyon TL'yi aşan büyük ikramiye talihlilerin gözü kulağı Milli Piyango Online'da olacak. Peki sayısal loto çekiliş sonuçalrı belli mi?

 5 Temmuz 2021 Çılgın Sayısal Loto çekilişi sonucu kazandıran şanslı numaralar -29-60-62-63-76-81- ve joker:87 oldu.

5 TEMMUZ SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI...

Sisal Şans ile kazandırmaya devam eden Çılgın Sayısal Loto'da çekiliş heyecanı yaşanıyor. Bu akşamki çekilişte büyük ikramiye 176 milyon 946 bin 491 TL.

5 TEMMUZ ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞİ SAAT KAÇTA?

Haftanın üç günü; Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi akşamı yapılan Çılgın Sayısal Loto'da bu akşamki çekiliş saat 21.30'da www.millipiyangoonline.com adresinde canlı olarak yayınlanacak. Çekiliş sonuçları açıklandığında haberimizde olacak.

ÇILGIN SAYISAL LOTO OYNAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Bel ağrısı neden olur? Bel ağrısına ne iyi gelir? Firari gazeteci, Almanya istihbaratı adına çalıştığını itiraf etti! Sivasspor taraftarından Galatasaray maçı öncesi futbolculara mektup
Sonraki Haber