5 milyon dolarla ABD'ye gidip 11 ev mi aldı? Fenomen Eylül Öztürk sessizliğini bozdu

Dilan-Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından bakanlık harekete geçti ve 600 fenomen incelenmeye alındı. Güzellik merkezleri sahibi fenomen çift Eylül Öztürk ve eşi Barış Kenan Özkan da son günlerde hakkında çıkan iddialarla gündemde yer alıyor. Çift hakkında 5 milyon dolarla ABD'ye gittikleri ve oradan peşin parayla 11 adet ev aldıkları iddia ediliyordu. Eylül Öztürk hakkında çıkan haberlerin ardından açıklama yaptı.

Fenomen çift Eylül Öztürk ve Barış Kenan Özkan haklarında çıkan iddialar ile gündeme bomba gibi düştü. Milyon dolarlar ile ABD'ye gittikleri ve peşin parayla evler aldıkları öne sürülen çift sessizliğini bozdu. Eylül Öztürk Özkan, haklarında çıkan iddialar sonrası konuştu.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Demirtaş'ın, Figen Yüksekdağ'ın ve Ahmet Türk'ün cezası belli oldu! Güzel oyuncu Hande Erçel güzelliği ve kırmızı elbisesi ile büyüledi... Toz taşınımı, kuvvetli sağanak ve yükseklerde kar erimesine dikkat! Altın haftanın son işlem gününe nasıl başladı?