ABD'den nasıl 11 ev aldı? Eylül Öztürk, Murat Ağırel'e mal varlığını açıkladı

Haklarında çıkan kara para aklama iddiasının ardından başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Dilan Polat, Engin Polat ve Bahar-Nihal Candan kardeşlerin ardından fenomen Eylül Öztürk gündeme geldi. 5 milyon dolar ile ABD'ye giderek 11 ev aldığı iddia edilen Öztürk, hakkında çıkan iddialar üzerine gazeteci Murat Ağırel'e sahip olduğu mal varlığının, vergi matrahlarının belgelerini gönderdi. Öztürk, ses kaydı ve video paylaşarak hakkındaki iddiaları yalanladı.

Dilan Polat, Engin Polat ve Candan kardeşlerin tutuklanmasından sonra ünlü fenomen Eylül Öztürk'e dair de iddialar gündeme geldi. Amerika'da 11 ev aldığı öne sürülen Eylül Öztürk, Murat Ağırel'e açıklama yaptı. Öztürk daha sonra sosyal medya hesabından mal varlığını nasıl kazandığını ve Türkiye'de neden yatırım yapmadığını da açıkladı.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi taşıyan helikopter kaza yaptı Bugün kimin maçı var? 19 Mayıs 2024 maç programı! Emeklilere destek paketinde ayrıntılar netleşiyor