4N1K İlk Aşk 9. bölüm izle! 4N1K İlk Aşk 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölüm izle!

Fox TV'nin gençlik dizisi 4N1K İlk Aşk'ın 9. bölümü ekranlara geldi. Ela Hoca ile konuşurlarken yakalanan Yaprak ve Barış zor durumda kalıyor. Ela Hoca’nın anlattıklarından etkilenen Ali ona yardım etmeye karar veriyor. Oğlunu bulmak için Ali çeteyi seferber ediyor. Yaprak ile Barış’ı sürekli yan yana bulan çete duruma el koyuyor. 4N1K İlk Aşk 9. bölüm izle! 4N1K İlk Aşk 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölüm izleme linki ve yeni gelişmelerin olduğu sahneler haberimizde...

Sevilen gençlik dizisi 4N1K İlk Aşk'ın 9. bölümü Fox TV'de yayınlandı. Okula yeni gelen öğrenci ilginç tavırları ve hakkında çıkan dedikodular nedeniyle büyük gizem yaratıyor. Müdür ile arasını iyi tutmaya çalışan Yaprak, yeni öğrenciye rehberlik yapmaya gönüllü oluyor. Ancak Tuna hiç de göründüğü gibi bir çocuk değildir. 4N1K İlk Aşk 9. bölüm izle! 4N1K İlk Aşk 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölüm izleme linki, dizideki gelişmeler ve yeni gelişmeleri bu haberde bulabilirsiniz.

4N1K İLK AŞK DİZİSİ 9. BÖLÜM KONUSU
Ela Hoca ile konuşurlarken yakalanan Yaprak ve Barış zor durumda kalıyor. Ela Hoca’nın anlattıklarından etkilenen Ali ona yardım etmeye karar veriyor. Oğlunu bulmak için Ali çeteyi seferber ediyor.

Yaprak ile Barış’ı sürekli yan yana bulan çete duruma el koyuyor. Kendine mesafe koyan çete ile Yaprak’ın arası ilk kez bozuluyor.

Tekin ve Jülide, Ela’ya Barış ve Yaprak’la konuşup her şeyi inkar etmesi için baskı yapıyor. Sinan ile arası açılan Ece yaptığı seçimden dolayı çok pişman oluyor. Sinan’la konuşmaya çalışan Ece beklemediği bir tepki alıyor.

Okula yeni gelen öğrenci ilginç tavırları ve hakkında çıkan dedikodular nedeniyle büyük gizem yaratıyor.

Müdür ile arasını iyi tutmaya çalışan Yaprak, yeni öğrenciye rehberlik yapmaya gönüllü oluyor. Ancak Tuna hiç de göründüğü gibi bir çocuk değildir.

4N1K İLK AŞK 9. BÖLÜM İZLE!

4N1K İLK AŞK 10. BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLE

4N1K İLK AŞK NEDİR?
FOX’un büyük merakla beklenen yeni gençlik dizisi “4N1K İlk Aşk”ın yapımcılığını Fabrika Yapım/Öner Arslanel üstleniyor. Başrollerini Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Burak Yörük, Sina Özer, Cihan Şimşek, Cemrehan Karakaş ve Eslem Akar’ın paylaştığı dizi Cuma günleri saat 20.00’de izleyiciyle buluşacak.

Ödüllü genç yazar Büşra Yılmaz’ın 4N1K kitabından uyarlanan ve filmleriyle de gişede büyük başarı yakalayan öykünün dizisinin senaryosunu Ferhat Ergün yazıyor. Murat Onbul’un yönetmenliğini üstlendiği 4N1K İlk Aşk'ın proje tasarımını Tolga Afşin Kaya yapıyor. Kadroda Bülent Alkış, Zeynep Özder, Emir Benderlioğlu, Beyti Engin, Aybanu Aykut, Hakan Haksun, Firuzan Aydın, Tuğçe Kıltaç ve Meral Asıltürk gibi deneyimli isimler de yer alıyor.

4N1K İLK AŞK KONUSU NEDİR?
Yaprak, çocukluktan beri kızlar dünyasından uzak, yanı başındaki dört adamdan oluşan rengarenk bir dünya kurmuştur kendine. Bir gün bu dünya, gizemli bir biçimde hayatına giren Barış’ın oyunlarıyla değişir. Bu değişim, onu kendisine ve kızlar dünyasına doğru bir keşfe çıkarır. Artık bir seçim yapmak zorundadır; ya bir ‘masal prensi’ni ya da ‘gamzeli kahraman’ı seçecektir.

Aşktan, okuldan, ailelerinden yana tam manasıyla bela mıknatısı olan; her zorluğu birbirlerine tutunarak aşan bu beş gencin; çocukken verdikleri o söz, her arıza durumda yineledikleri o cümle, hikayemizi en iyi şekilde özetlemektedir aslında: "Hepimiz kızımız, kızımız hepimiz için!"

 

4N1K İLK AŞK DİZİSİ 8. BÖLÜM KONUSU
Yaprak'ın başı ailesi ile fena dertte! İstanbul'dan ayrılma kararı alan aileyi durdurmak için herkes seferber oluyor!

Devamsızlık olayı Yaprak’ın başına feci dert açar. Son dakika raporu bulup olayı çözmüş olsalar da Yaprak babasını bir türlü ikna edemez. Babası Antalya’ya gitme kararı alır. Bir yandan çete diğer yandan Barış, Yaprak’ın babası Taner’i vazgeçirmekten her yolu denerler. Ece, babasına okuldan ayrılacağını söyler. Tek bir şartla kalacaktır, babası annesine dönmeyi kabul ederse. Babası da bunun karşılığında Ece’den Sinan’la bir daha görüşmemelerini ister. Barış, Yaprak’ın babasını ikna etme yolu bulmuştur, üstelik bu bahane ile sürekli Yaprak’la da birlikte olabilecektir. Sürekli Barış’ın yoluna çıkmasından sıkılan Ali, onu buluşmaya çağırır. Barış Ali’yi korkaklıkla suçlarken, Ali ise ondan Yaprak’ı en az kendisi kadar sevdiğini ispatlarsa aradan çekileceğini söyler. Günlüğü Ela Öğretmene vermeye karar veren Yaprak onu bir kafeye buluşmaya çağırır. Barışla birlikte buluşma yerine giderler ancak her ikisi de Ali’nin onları takip ettiğinden haberleri yoktur.

4N1K İLK AŞK DİZİSİ 7. BÖLÜM KONUSU
Ali, taburcu olmuş eve çıkmıştır. Çete ona eve geliş sürprizi hazırlamıştır. Ancak Ali’den onu hastaneye yetiştirenin Barış olduğunu hala saklarlar. Herkes Ali’nin hızla iyileşmesinden dolayı çok mutludur ama Tekelioğlu ailesinin üzerindeki kara bulutlar henüz dağılmamıştır. Tuzağa düşürülen arkadaşlarının intikamını almak isteyen saldırganlar günlüğü kurye ile Ali’ye gönderirler. Ela öğretmenin günlüğü Ali yerine bir tesadüfle Barış’ın eline geçer. Yaprak’ın ise başı devamsızlıktan derttedir. Hastanede Ali’nin yanında olması ona pahalıya patlamıştır. Eğer kaybolan okçuluk raporunu bulmazsa devamsızlıktan kalacaktır. Sonunda hastaneye getirilişi hakkında gerçekleri öğrenen Ali, Barışla ödeşmek ister ve ona “Benden bir iste ne olursa yapacağım” der. Barış da Yaprak’a aşkını itiraf etmesini ister. Eğer kabul ederse aralarından çıkacağına söz verir. Herkes kayıp raporun kopyasını bulmak için seferber olurken Barış günlüğün kime ait olduğunu bulmuştur. Sinan ise hiç ummadığı bir anda Müdür ile annesinin ayrılmadığını öğrenir.

Dış ticaret açığı martta geriledi Bakanlık devreye girdi! Simit fiyatları ile ilgili önemli karar Türkiye'nin 5. nesil savaş uçağı KAAN'a milli dokunuş!
Sonraki Haber