40 milyon TL ödedi! Gelirini gayrimenkule yatıran Zeynep Bastık'ın Urla'daki lüks evi göz kamaştırdı

3 yıllık birlikteliğin ardından 2021 yılının Temmuz ayında evlendiği Tolga Akış'tan geçtiğimiz Temmuz ayında tek celsede boşanan şarkıcı Zeynep Bastık iş hayatında aradığı mutluluğu ve başarıyı elde etti. Konserleri ve reklam anlaşmaları sayesinde hatrı sayılır bir gelir elde eden genç popçu gelirini gayrimenkule yatırdı. Bastık'ın Urla'da 40 milyon TL'ye aldığı ve ünlü mimar Selina Kazazoğlu'na dekore ettirdiği evi göz kamaştırdı.

3 yıllık birlikteliklerini geçtiğimiz yıl Temmuz ayında nikahla taçlandıran ünlü popçu Zeynep Bastık ile menajerliğini yapan Tolga Akış kısa süre önce boşanmıştı. Özel hayatında aradığı mutluluğu bulamayan 29 yaşındaki ünlü popçu Zeynep Bastık iş hayatında ise gaza bastı.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!