4 yaşındaki kız, '3 çocuk annesiyim' dedi!

İnsan zihninin gerçekliğini algılayamadığı; akıllarda "doğaüstü bir şeylerin sonucu mu yoksa dünyevi bir şey mi" sorusunu getiren 13 esrarengiz olay var. Bunlardan biri de 4 yaşında 3 çocuk annesi olduğunu iddia eden kız çocuğu... İşte çözüm bekleyen 13 esrarengiz olay...

 Bir Çeşit Reenkarnasyon: Shanti Deva

1930 yılında Hindistan’ın Delphi şehrinde yaşayan 4 yaşındaki Shanti Deva, anne ve babasına daha önce Hindistan’ın Mathura şehrinde yaşadığını söyledi. Daha önceki yaşamında 3 çocuk annesi olduğunu ve adının da Ludgi olduğunu söyleyip durunca küçük Shanti’nin ailesi bu olayı araştırmaya karar verdi. Kızın ailesi Muttra diye bir köye gitti ve orada daha önce Ludgi adında bir kadının yaşadığını öğrendi. Bunun üzerine ailesi küçük Shantiyi bu köye götürmeye karar verdi. 4 yaşındaki küçük kız köye gidince bir anda o köyün lehçesinde konuşmaya başladı ve çocuklarını ve kocasını hatırladığını söyledi. Eski yaşamı ile ilgili tam 24 kanıt sunarak eski yaşamını hatırladığını da bu şekilde ailesine kanıtlamış oldu.

İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Güncel benzin ve motorin fiyatları! 21 Mayıs 2024 benzin ne kadar? Fenerbahçe'de Cengiz Ünder'in bileti kesildi! İşte yeni adresi... Milli Piyango sonuçları 19 Mayıs 2024! Uçakta korku dolu anlar! Dev Derbi Avrupa basınında: F.Bahçe, G.saray'ın partisini mahvetti!