31 Aralık kargolar çalışıyor mu? Yılbaşında kargolar açık mı?

1 Ocak Resmi tatil olarak kabul ediliyor. Resmi tatil günlerinin bir gün öncesi ise yarım gün olarak biliniyor. Peki kargo firmaları çalışma saatlerini nasıl düzenliyor? Yılbaşında kargolar çalışıyor mu?

31 Aralık kargolar çalışıyor mu merak ediliyor. Yılbaşında çalışma saatlerini düzenleyen kargo firmaları 1 Ocak resmi tatil gününde çalışmıyor. Ancak yılbaşı günü kargolar çalışıyor mu sorusuna yanıt arayan vatandaşlar kargoların açık olup olmadığını merak ediyor.

YILBAŞINDA KARGOLAR ÇALIŞIYOR MU?

Resmi tatiller takvimine göre 31 Aralık, tatil veya yarım gün değil. Bu nedenle kargo (09:00-18:00) ve PTT'nin (07:30-17:30) normal mesai saatinde çalışması bekleniyor.

1 OCAK'TA KARGOLAR ÇALIŞIYOR MU?

1 Ocak her yıl olduğu gibi bu sene de resmi tatil olarak kabul edilecek. Resmi tatillerde PTT çalışıyor. Kargo firmalarında ise bu durum değişiklik gösteriyor. Ancak 2022 yılında 1 Ocak cumartesi gününe denk geldiğinden tatil durumu değişiklik gösterebilir.

Trump, Filistin'e destek veren öğrencilere saldırıyı övdü Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özel bir araya geldi TCMB’den neoliberallere tokat gibi makale
Sonraki Haber