31 Ağustos okullar açılacak mı? Öğrenciler maske takacak mı?

31 Ağustos okullar açılacak mı? Öğrenciler maske takacak mı? Okulların ne zaman açılacağı araştırılırken okullarda öğrencilerin maske takıp takmayacağı da merak edilmekte… MEB tarafından daha önceden yapılan açıklamada okulların 31 Ağustos 2020 tarihinde açılacağı kaydedildi. Peki okullarda maske takılacak mı?

31 Ağustos okullar açılacak mı? MEB Ziya Selçuk okulların 31 Ağustos tarihinde açılması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Bunun için gereken ne ise yapacaklarını belirten Ziya Selçuk, koronavirüs salgınından okullardaki öğrencilerin etkilenmemesi açısından çalıştıklarını ifade etti. 31 Ağustos okullar açılacak mı? Öğrenciler okullarda maske takacak mı?

Ziya Selçuk açıklamasında, çocuklar ile beraber yetişkinleri bayramda denizde, plajda, parkta, sokakta sosyal mesafe hiçe sayılarak görmek gerçekten de üzücü olduğunu okulları hep beraber açacaklarını kaydederek bunu birlikte başaracaklarını belirtti.

Sınıf mevcutlarını azaltarak teneffüsteki öğrenci sayısını da ayarlayıp sabahçı ve öğlencilerin karşılaşmasını engellemek adına çalışma başlattıklarını yineleyerek çocukların sosyal mesafesini korumak ve okullarımızı sağlıkla açmak için gece gündüz çalıştıklarını dile getirdi. Selçuk, okullarda çocukların maske takıp takmayacağı konusu hakkında net bir bilgilendirmede bulunmadı.

Meteoroloji'den yeni uyarı! Sağanak devam edecek mi? Son yapılan ankette dikkat çeken sonuç! CHP'den iktidar olur mu? Edanur Gezer soruşturmasında, 4 İBB çalışanına gözaltı kararı!
Sonraki Haber