30 kilo veren oyuncu ve komedyen Ata Demirer'den yeni haline ilişkin açıklama! İşte sağlıklı zayıflama yöntemi...

Ata Demirer son zamanlarda verdiği kilolar ilegündemde. Oyuncu ve komedyen Ata Demirer zayıflamak için kullandığı yöntemi anlattı. Görenler gözüne inanamadı. Oyuncu ameliyat mı oldu? Bağırsak ve mide ameliyatı olduğu iddiaları ile gündeme gelen Ata Demirer o iddialara yanıt verdi.

Görenleri şaşkınlığa uğratan Ata Demirer son hali ile gündemde. Verdiği kiloları ilegündem olan ünlü isim hakkında mide ameliyatı olduğu ile ilgili iddialar gündeme geldi. Peki, ünlü komedyen mide ameliyatı oldu mu? İşte verdiği kilolar için kullandığı yöntem ve son projelerine dair açıklamaları...

Değişimi dikkat çeken, sosyal medya hesabından paylaştığı pozlarla hayranlarından övgü dolu yorumlar alan Ata Demirer, katıldığı programda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!