3 hafta aradan sonra ortaya çıktı! Nükleer cephaneliğin güçlendirilmesi konulu toplantı düzenledi

Son dakika... Kuzey Kore medyası, Kim Jong-un sağlığıyla ilgili söylentilerin önüne geçmek için onu bu ayın başında bir fabrikayı ziyaret ederken gösteren fotoğrafları yayımlamış; ancak bu görüntüler, dedikoduları bitirmeye yetmemişti. Kim'in önceki aylarda çok daha fazla kameralar önüne geçmesi, fabrika ziyaretinin sadece göstermelik olduğu yorumuna neden olmuştu. Kim, 3 hafta aradan sonra bir kez daha görüntülendi.

Son dakika haberlere göre, dünya corona virüs salgınıyla pençeleşirken, hiç vaka bildirmeyen Kuzey Kore'nin bambaşka bir gündemi vardı. Kuzey Kore medyası, Kim Jong-un sağlığıyla ilgili dedikoduların önüne geçmek için onu 1 Mayıs'ta bir fabrikayı ziyaret ederken gösteren fotoğrafları yayımlamış, ancak söylentiler yine de bitmemişti.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!