2.Sayfa ne zaman başlayacak? Saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

Deneyimli gazeteciler Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt’ın samimi ve neşeli sunumuyla '2.Sayfa' programı, yakında teve 2’de izleyici ile buluşacak. Magazin gündeminin nabzını tutacak olan ikili bomba haberlerler ili gündemi sarsmaya devam edecek. Peki 2.Sayfa ne zaman başlayacak? Saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

Deneyimli gazeteciler Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt’ın samimi ve neşeli sunumuyla “2.Sayfa”, yakında teve 2’de izleyici ile buluşacak. Magazin güdeminin nabzını tutacak olan ikili bomba haberlerler ili gündemi sarsmaya devam edecek. Peki 2.Sayfa ne zaman başlayacak? Saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

Deneyimli gazeteciler Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt’ın samimi ve neşeli sunumuyla “2.Sayfa”, yakında teve 2’de izleyici ile buluşacak.

Magazin gündemi tüm ayrıntılarıyla ele alınacak…

Hafta içi her sabah ekrana gelmeye hazırlanan 2.Sayfa’da özel röportajlar ve magazin haberleriyle gündemin nabzı tutulurken, hayata dair tüm gelişmeler de Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt tarafından yorumlanacak ve değerlendirilecek.

2.Sayfa çok yakında teve 2’de!

MÜGE DAĞISTANLI KİMDİR?
5 Kasım 1968 doğumlu olan Müge Dağıstanlı, televizyoncu, sunucu, magazinci kimliği ile bilinmektedir. Adından en çok söz ettirdiği program Gülşen Yüksel ile birlikte sunduğu İkinci Sayfa programı olmuştur. Dağıstanlı bu program öncesinde çok çeşitli yerlerde mesleğini icra etmiştir. Uzun süre Posta gazetesinde magazin müdürlüğü yapmıştır. Ayrıca “Duydum gördüm, yazdım” isimli bir köşede yazmıştır. Posta gazetesi sonrası Radikal gazetesine geçmiştir. 2015 eylülden itibaren çok izlenen magazin programı İkinci Sayfa, önce Kanaltürk’te yayınlanırken, daha sonra Show TV’ye geçmiştir.

Program son olarak kanal D’de yayınlanmaya başlamıştır. Dağıstanlı’nın özel hayatı ile alakalı çok fazla bilgi göremezsiniz. Sunucu ve gazeteci magazin ağırlıklı olarak program yapmaya devam etmektedir. Hala Yeni Medya üzerine çalışmakta ve çeşitli eğitimler almaktadır. Bir dönem Lerzan Mutlu ile polemiğe girmiştir. Bu polemik magazin basınını uzun süre meşgul edince Dağıstanlı, daha dikkatli yayınlar yapmaya karar vermiştir. Müge Dağıstanlı her zaman magazin camiasında bomba gibi haberler yaparak gündeme damga vurmayı başarmıştır.

GÜLŞEN YÜKSEL SALT KİMDİR?
24 Haziran 1977 yılında İstanbul’da doğmuş olan Gülşen Yüksel yengeç burcudur. Sanatçı 53 kilogram ve 164 boyundadır. Göz rengi kahverengi ve saç rengi de kahverengidir. Ekranlarda sık sık karşılaştığımız sanatçı sunuculuk yapmaktadır. Sunuculuğunu ise şuan Renkli sayfalar adındaki programla yapmakta ve bu programı Müge Dağıstanlı ile beraber sunmaktadır. Gülşen Yüksel vatan gazetesinde magazin müdürü olarak da çalışmıştır. Bu gazeteden sonra ise Sabah Gazetesinde çalışmaya başlamıştır. 2015 yılında ise 2. Sayfa adındaki programın sunuculunu yapmaya başlamıştır.

Programlar ile karşımıza çıkmış olan Gülşen Yüksel'in eğitim hayatı ile ilgili bir bilgi bulunmamaktadır. Bu programları sunduğu esnada ise 21 Aralık 2012 tarihi itibari ile Metin Salt ile dünya evine girmiştir. Sanatçının asıl mesleği Gazeteci olmakla beraber Tv Sunuculuğunda da büyük başarılar elde ettiği bilinmektedir. Müge Dağıstanlı ile iyi çalıştığını söyleyen sunucu işini sevdiğini ve kariyerini bu alanda devam ettirmek istediğini de dile getirmektedir. Sanatçının gazetecilik hayatına da ara sıra yazdığı köşe yazıları ile devam ettiği bilinmektedir

Dışişleri Bakan Yardımcılığı'na atanan Burhanettin Duran kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Nuh Yılmaz kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Ayşe Berrin Ekinci kimdir?
Sonraki Haber