28 Ocak Survivor All Star'da neler yaşandı? Yarışmada kazanan takım ve eleme adayı belli oldu mu? Başarı yüzdelerinde son durum!

Survivor All Star’da haftanın ikinci dokunulmazlığı oynandı. 28 Ocak Cumartesi akşamı 20. bölümü ile ekranlara gelen Survivor’da kırmızı takım ve mavi takım yarışmacıları kozlarını paylaştı. Survivor’da bu hafta Sahra ve Nagihan arasındaki gerginlik yarışmanın en çok konuşulan konularından birisi oldu. Acun Ilıcalı, ikili arasında çıkan kavgaya sert sözlerle tepki gösterdi. Bu hafta iki takıma da yedek yarışmacılar katıldı. Kırmızı takıma 2018 yarışmacılarından Mustafa Kemal, mavi takıma ise 2021 yarışmacısı Dora dahil oldu. Peki, 28 Ocak Survivor eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı kim kazandı?

Helikopter tamamen yanmış halde bulundu! "İsmail Kartal taktik yerine tahrik çalıştırmış! Mert Hakan Yandaş..." İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan tekmeli yumruklu saldırı İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Kiralarda yüzde 25 sınırı sona eriyor İşte Galatasaray ve Fenerbahçe için şampiyonluk ihtimalleri