25 yıllık ihtiyacımızı karşılayacak: İşte Karadeniz'deki yerli doğalgazın yol haritası!

 Milli Enerji ve Maden Politikası çerçevesinde atılan en önemli millileştirme adımlarından olan Karadeniz doğalgazı için dün tarihi bir gün yaşandı. Mevcut keşifle Türkiye'nin konutlarda 25 yıllık doğalgaz ihtiyacını karşılamaya yeten doğalgaz için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla Filyos'ta "Karadeniz Gazı Denize İlk Boru İndirme ve Kaynak Töreni" gerçekleşti. İşte Karadeniz doğalgazı için izlenecek yol haritası...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karadeniz doğalgazını karaya ulaştıracak boru hattının ilk kaynak töreninde konuştu. Erdoğan, "Buradaki çalışmalarımızı kasım ayının ilk haftalarında tamamlıyoruz. Böylece 2023'ün birinci çeyreğinde ilk fazda üretilecek günlük 10 milyon metreküplük doğalgazı milli sistemimize aktarmış olacağız" dedi.

Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları "Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı!