25 Şubat Diyarbakır'da okullar tatil mi? Diyarbakır'da kar tatili var mı?

25 Şubat Diyarbakır'da okullar tatil mi? İlçelerde ve şehir genelinde kar yağışı nedeni ile, gündelik hayatın yanında eğitim öğretim üzerinde de kar tatili aksaklıklarına sebep oluyor. Kış aylarının gelmesi ile beraber soğuk hava dalgası yurt genelinde etkisini göstermeye başladı. Peki, 25 Şubat Diyarbakır'da okullar tatil mi? Diyarbakır'da kar tatili var mı? Detaylar haberimizde...

25 Şubat Diyarbakır'da okullar tatil mi? Ülkenin dört bir yanındaki kar haberleri sonrası çoğu öğrenci ve öğretmen yaşadıkları illerde okulların tatil olup olmadığını merakla araştırıyor. Yurt genelinde kar yağışı sebebi ile birçok okuldan tatil açıklaması gelmeye devam ediyor. Peki, 25 Şubat Diyarbakır'da okullar tatil mi? Diyarbakır'da kar tatili var mı? Detaylar haberimizde...

25 ŞUBAT DİYARBAKIR'DA OKULLAR TATİL Mİ?

25 Şubat Salı günü Diyarbakır'da okulların tatil olup olmadığına dair henüz bir açıklama gelmedi. Açıklama geldiğin de haberimizde yer alacaktır..

VAN'DA OKULLAR TATİL..

İran'daki depremin vurduğu Van'ın Başkale İlçesi'nde okullara 15 gün ara verildi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Başkale'nin kırsal mahallelerinde depremde hasar gören okullarla ilgili olarak ''Milli Eğitim Bakanımızla da konuştuk çünkü buradan Van'a giden, Başkale'ye giden vatandaşlarımız da doğal olarak çocuklarını da götürdüler. Onun için eğitimdeki birliği sağlayabilmek maksadıyla geçici olarak 15 günlük ara verildi. Ondan sonra genel değerlendirme yapılacaktır'' dedi.

Van İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke de depremden etkilenen köylerde okulların 15 gün süreyle tatil edildiğini açıkladı.

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber