25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü 2020

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü 2020 yılında da büyük bir yardımlaşma ile her yıl önemine dikkat çekiliyor. Dünya üzerinde milyonlarca kadının hergün şiddete uğradığı ve hayatını yitirdiğine karşı farkındalık yaratılmak isteniyor. 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü 2020!

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü 2020! Uluslararası Kadına Yönelik Şiddetle Mücedele Günü kadına karşı yönelik şiddetin karşı önlemesi isteniyor. Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü (İngilizce: International Day for the Elimination of Violence against Women), 1999 yılında kadına yönelik şiddete karşı toplumda farkındalık yaratmak amacıyla BM Genel Kurulu kararı ile ilan edilen gündür.

Akaryakıt fiyatları güncellendi! İşte güncel benzin, motorin fiyatları Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım düğün hazırlıklarına başladı! Altın düşüyor! İşte güncel altın fiyatları Meteoroloji'den ciddi uyarı: 11 kente sağanak yağış ve dolu geliyor AK Parti 2024 yerel seçimlerinde neden oy kaybetti? Cezaevinden tahliye edilen Nihal Candan'ın son hali şaşkınlık yarattı