23 Ekim serbest piyasada dolar ve Kapalıçarşı altın fiyatları!

23 Ekim serbest piyasada dolar ve Kapalıçarşı altın fiyatları! Merkez Bankası faiz kararının ardından 23 Ekim Cuma gününde serbest piyasada dolar ve kapalıçarşı altın fiyatları merak konusu oldu. Peki, dolar ve altın neden artıyor? 23 Ekim serbest piyasada dolar ve Kapalıçarşı altın fiyatları! İşte detaylar…

23 Ekim serbest piyasada dolar ve Kapalıçarşı altın fiyatları! Merkez Bankasının faiz kararının ardından serbest piyasada döviz kurları artışa geçti. Bugün  dolar/TL 7,9520 ile güne başladı. Son günlerde tarihi zirveyi zorlayan dolar yükselişine devam edecek mi merak konusu oldu. Kur şu dakikalarda 7,95'de seyretmeye başladı. Euro/TL ise 9,3880'den işlem görüyor. Serbest piyasadaki bu döviz kurlarının inişli çıkışlı hali nedeni ile birçok kişi endişeli.

Kapalıçarşı da altının gramı 487 TL’den işlem görürken an itibarı ile de çeyrek altın satış fiyatı 800 TL olarak alıcı bulmakta.

Türk boykotunun etkileri büyük olacak Galatasaray kadın futbol liginde şampiyonluğa ulaştı Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı kaç gün olacak?
Sonraki Haber