21 Aralık 2023 MasterChef All Star eleme potasına kim girdi? Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

MasterChef All Star 3. eleme adayı ile dokunulmazlık oyununu kazanan takım 21 Aralık (dün) akşamı yaşanan dokunulmazlık oyunu heyecanı ile netlik kazandı. TV8 ekranlarında haftanın her günü sevenleriyle buluşan MasterChef'in son bölümünde yarışmacılar, ülkeler mutfağından yemekler hazırladı. Kıran kırana geçen yarış sonrası dokunulmazlık oyununu mavi takım elde etti. Gecenin sonunda eleme potasına ise Eren girdi. Öte yandan Eren Kıvanç'la düello oynadığı için direkt potaya giren isim oldu. Peki, dün gece MasterChef eleme adayı kimler oldu, eleme potasına kim gitti? İşte, son bölümde yaşananlar...

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİM?

Kırmızı takımın dokunulmazlık oyununu kaybettiği gecede bireysel dokunulmazlığı Kıvanç kazandı.

Kırmızı takımın diğer üyeleri potaya girdiği için Eren ve Kıvanç düello oynadı. Kıvanç'ın bireysel dokunulmazlığı kazanması nedeniyle, Eren oylama olmadan potaya girdi. Böylece bu haftanın eleme adayları Esra, Batuhan ve Eren olarak belirlendi.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!