2024 Oscar adayları belli oldu! Adaylıklarda yine 2 film zirvede...

Bu yıl 96. kez düzenlenecek Akademi Ödülleri (Oscar) adayları belli oldu. Ödüller 10 Mart'ta sahiplerini bulacak. Christopher Nolan’ın ‘Oppenheimer’ı 13 adaylıkla listenin başını çekerken, Barbie 8 adaylık başarısı gösterdi.

96'ıncısı düzenlenen Akademi Ödülleri'nin adayları belli oldu. Oscar heykeline sahip olmak için yarışan oyuncular, filmler ve yönetmenler, 10 Mart'ta düzenlenecek olan ve Jimmy Fallon'ın sunacağı törende ödüllerine kavuşacak.

Etkinlikte adayları meslektaşlarının seçtiği belirtilirken, en iyi oyuncuları aktörlerin, en iyi yönetmeni ise yönetmenlerin ve kostüm tasarımcılarını ise kostüm tasarımcılarının seçtiği belirtildi.

İşte açıklanan adaylar:

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... Prof. Dr. Naci Görür "endişeliyiz" dedi ve illeri sıraladı Zorunlu trafik sigortasında yeni dönem resmen başladı