2023'ün en tehlikeli internet insanları belli oldu

ELON MUSK

Bir yıl önce geliştirdiği teknolojiler ve fikirleriyle önemli bir teknoloji uzmanı olarak görebileceğimiz Elon Musk, 2023 yılında yaptıklarıyla yılın en tehlikeli internet kişileri arasına girdi.

Twitter'ı satın alıp kaprisleri sebebiyle adını X olarak değiştiri. Reklamcılara '**tir git' diyerek olay çıkardı, X platformunda birçok kişinin şikayetçi olduğu birçok insanın yasağını kaldırdı ve çok daha fazlası...

Milyarder, sansürü atlatan ve kendi siyasi pozisyonuna sahip olan sohbet robotu Grok'un geliştirilmesinde de yer alıyor.

Ayrıca gazeteciler, Elon Musk'ın Neuralink çiplerini beyne yerleştirirken yaptığı deneylerde çok sayıda maymunun öldüğünü, ancak teknoloji gösterimi sırasında kullanıcılara bilgisayarı düşünce gücüyle kontrol edebilen bir şempanze gösterildiğini ortaya çıkarmıştı. FDA'nın 2023 baharında Neuralink'in insanlar üzerinde deneyler yapmasına izin verdiğini hatırlatalım.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! Bugün kimin maçı var? 18 Mayıs 2024 maç programı!